Occasions

Zuinige Citroen C5 van Auto Oostra voor WV Woonexpo Kapenga

kapengaOp de site van Wielrennen in Surhuisterveen liepen we tegen het volgende artikel aan :

Wielervereniging Woonexpo Kapenga heeft voor de periode 2013 tot en met 2015 de sponsoring rond. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie keihard gewerkt om dit te realiseren. Naast hoofdsponsor
Kapenga Wonen uit Buitenpost en Rabobank Drachten kon de wielervereniging uit Drachten & omstreken de volgende nieuwe kleding- en autosponsoren verwelkomen: On Tour Tweewielers uit Gorredijk, Auto Oostra uit Surhuisterveen, NOF Leidingwerk uit Drachten, SBW Makelaardij uit Harkema en Martini Reclamemakers uit Leek.

Met de komst van de nieuwe sponsoren betekent ook dat binnenkort de nieuwe kledinglijn (Craft) gepresenteerd gaat worden. Ook heeft de wielervereniging de beschikking gekregen over een andere ploegleiderswagen. Dankzij Auto Oostra heeft
ploegleider Wiebren Veenstra nu de beschikking over een mooie, zuinige en relatief nieuwe Citroën C5.

 

app App met ons: 06-30470770

Back to top