Occasions

Tuorke en Jurre op weg naar de Zoom….

 Tuorke en Jurre op weg naar de Zoom....Op 5 Augustus is het weer zover de jaarlijkse Profronde van Surhuisterveen! Natuurlijk zijn wij dit jaar ook weer present in en rond dit mooie wielerevenement, waarin dit jaar zelfs gele trui winnaar Vincenzo Nibali zijn opwachting maakt! Dit heeft er voor gezorgd dat het mooie huis van Tuorke en Jurre, de Feanster toer geel kleurt! Dit dol enthousiaste promotie duo van het dorp Surhuisterveen is inmiddels op weg naar de Zoom 17!! Ze zijn namelijk morgen onze ere gasten in de reclamekaravaan door de regio vanaf 10.30 uur en ’s avonds om 18.00 uur zullen ze ook over het parcours in een mooie cabrio van Auto Oostra hun rondjes maken over het parcours!! We vinden dit een grote eer!

In verband met de profronde zijn wij 5 augustus gesloten vanaf 16.30 uur en woensdagochtend 6 augustus gesloten, we zijn dan om 13.00 uur weer geopend.

app App met ons: 06-30470770

Back to top