Profronde weer een feestje! Ook voor ons!

  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Profronde weer een feestje! Ook voor ons!

Profronde weer een feestje! Ook voor ons!Dinsdag 5 augustus was het weer zover de profronde van Surhuisteveen! In de reclamekaravaan waren we ’s ochtends present. Speciaal was het toch wel dit jaar, omdat Tourke en Jurre plaatsnamen voorin de karavaan in een mooie Audi TT cabrio. ’s Middags reden we met een auto mee in de wedstrijden en ’s avonds om 18 uur gingen we met Tuorke en Jurre het parcours weer op voor wat rondes, met veel publiek zwaaiend langs de kant! Daarna waren we nog te gast in de speciale VIP tent op het Torenplein! Onze complimenten voor het wielercommit√© en de vele vrijwilligers! Zo’n evenement zet Surhuisterveen toch maar mooi even op de kaart.

Neem ook eens een kijkje op de website van dit mooie evenement:

Wielrennen in Surhuisterveen

app App met ons: 06-30470770

Back to top
This is default text for notification bar
This is default text for notification bar