2dehands auto kopen voor een eerlijke prijs

2dehands auto kopen bij een particulier of autobedrijf?

Tegenwoordig kan iedereen een 2dehands auto verkopen via het internet. Talloze websites bieden u de mogelijkheid om online van uw auto af te komen. Ook op televisie wordt men constant op de hoogte gebracht dat het mogelijk is om een 2e hands auto te kopen en te verkopen. Dit heeft ook een positieve invloed op de cijfers gehad omdat er namelijk steeds meer occasions worden verkocht. Van de ene kant is dat mooi maar van de andere kant is er geen goed toezicht op de kwaliteit van de voertuigen die worden verkocht door particulieren. Als u bij Auto Oostra langs kom heeft u gelijk meer zekerheid en krijgt u advies van onze ervaren medewerkers. De vraag is waar het nou slimmer is om een 2dehands auto te kopen? Wij hebben de belangrijkste voordelen van het kopen bij Auto Oostra voor u op een rijtje gezet:

  • Advies van experts
  • Meer zekerheid
  • Garantie

2dehands auto kopen voor een eerlijke prijs

Optimale service

Als u bij ons langs komt om een 2dehands auto te kopen regelen wij alles van begin tot eind. Alle benodigde papieren zoals de overschrijving kunnen wij voor u regelen. Bij een particulier zou u dit zelf allemaal moeten doen. Bij de aankoop van uw auto krijgt u van ons een kentekenkaart en het overschrijvingsbewijs. Onder het genot van een kopje koffie wordt alles voor u geregeld. De auto zal rijklaar voor u worden gemaakt, zodat u gelijk van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Voordelen van ons bedrijf

2dehands voertuigen zijn bij ons in goede staat. Wij verkopen namelijk alleen auto’s van goede kwaliteit omdat wij het belangrijk vinden om de klant optimaal van dienst te zijn. Wij hebben ook een goede reputatie opgebouwd door de jaren heen, wat ons veel nieuwe maar ook bestaande klanten brengt. In ons moderne pand kunt u langs komen voor een kop koffie en in rust en met alle privacy onze auto’s kunt bekijken.

Contact

Wilt u de volgende gelukkige eigenaar zijn van een 2dehands auto? Kom dan langs in onze showroom. U zult niet de eerste persoon zijn die tevreden is na een bezoekje aan ons bedrijf. U kunt ons altijd bereiken via 0512-360818 of per mail info@auto-oostra.nl. Ons aanbod aan auto’s vindt u op het volgende adres: Zoom 17 Surhuisterveen. De beste 2dehands auto voor u vindt u bij Autobedrijf Oostra.

app App met ons: 06-30470770

Back to top