2e hands auto kopen bij een betrouwbare autodealer

2e hands auto dealer met jarenlange ervaring

Wij zijn Auto Oostra, een gevestigd bedrijf in de occasionbranche. Wij verkopen al ruim elf jaar 2e hands auto’s aan klanten uit heel Nederland. U vindt bij ons auto’s van allerlei grootten, maten, merken enzovoort. Als er iemand wat weet over auto’s die 2e hands zijn dan zijn dat onze medewerkers. Met aan het hoofd van het bedrijf Dirk Jan Oostra hebben wij een team dat jarenlange ervaring met passie wil delen met u. Wij zijn een bedrijf dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en passie voor het vak.

Benzine of diesel?

U twijfelt tussen een 2e hands benzine en een 2e hands diesel. Wat zijn de punten waar u op moet letten? Wij helpen u alvast een handje en hebben de belangrijkste punten in kaart gezet. Het belangrijkste punt waar u op moet letten bij het kiezen tussen deze twee brandstoffen is het aantal kilometers dat u rijdt. Als u veel kilometers rijdt is het voordeliger om een diesel auto te nemen. De wegenbelasting van diesel ligt namelijk hoger dan die van benzine, maar de prijs van diesel ligt lager dan benzine. Hoe meer kilometer u dus rijdt hoe voordeliger het is om benzine te rijden. Dit zijn de belangrijkste punten waar u rekening mee moet houden bij de keuze tussen benzine of diesel:

  • Aantal kilometers
  • Wegenbelasting
  • Hoogte van afschrijving

2e hands auto kopen

Optimale service

Wilt u meer informatie over het verschil tussen benzine en diesel of over iets totaal anders waar u meer kennis over wilt? Heeft u vragen over 2e hands auto’s? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel dus kom gerust een keertje langs. Vele tevreden klanten zijn u voor gegaan.

Wij zien u graag in onze showroom

Op onze website kunt u op al uw gemak al onze auto’s bekijken. Wanneer u een auto ziet waar u geïnteresseerd in bent, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0512-360818. U kunt ons een mail sturen via info@auto-oostra.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Onze showroom is zes dagen per week geopend en bevindt zich aan de Zoom 17 Surhuisterveen. Laat u inspireren in onze showroom en kies de 2e hands auto die bij u past!

app App met ons: 06-30470770

Back to top