Auto occasions kopen voor een eerlijke prijs

Aantrekkelijke prijzen

U bent op zoek naar auto occasions tegen een lage prijs maar in goede conditie. Zoek dan niet verder want u bent bij ons op de goede plek. Met kwaliteit, eerlijke prijzen en jarenlange ervaring kunnen wij u op weg helpen om uw droomauto te vinden. Wij zijn al 11 jaar actief in de wereld van occasions en proberen iedere dag weer nieuwe klanten tevreden te stellen.

Beste auto occasions

Bij Auto Oostra vindt u de beste 2ehands auto’s op één plek. Wij garanderen u dat onze auto’s in een goede conditie verkeren, anders zouden wij ze niet eens verkopen. Of u nou op zoek bent naar een sportauto, gezinsauto of een classic, bij ons vindt u ze allemaal. Zoek dus niet verder en kom eens langs in onze showroom. Zelfs al hebben wij de auto die u zoekt niet op voorraad, dan zullen wij er alles aan doen om u van dienst te zijn. Want bij ons geldt de regel ‘’klant is koning’’.

Auto occasions

De voordelen van occasions

Wanneer mensen een auto kopen, willen ze graag een goede auto voor een lage prijs. Bij nieuwe auto’s is deze combinatie lastig te verwezenlijken. Maar bij auto occasions is dit een ander verhaal. U kunt bij ons namelijk een goede occasion vinden voor een laag bedrag. De reden dat een 2ehands auto veel goedkoper is ligt aan de snelle afschrijvingswaarde. Wanneer u een nieuwe auto koopt zal deze na 2,5 jaar in veel gevallen al 40% lager zijn. Het is dus veel aantrekkelijker om een occasion te kopen aangezien auto’s na een paar jaar nog in topconditie zijn voor een veel lagere prijs. Wat zijn nog meer voordelen van het kopen van een occasion in plaats van het kopen van een nieuwe auto? Wij hebben al een paar punten voor u op een rij gezet:

  • Lagere prijs
  • Waardevermindering is kleiner
  • Lagere belasting

Bekijk onze auto’s online in Heerenveen

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Op onze website kunt u meer dan 100 auto’s vinden. Wees er snel bij, want voordat u het weet is uw droomauto al verkocht. U kunt ons zes dagen per week bereiken in onze showroom. Bekijk hier onze openingstijden. Heeft u al een auto gevonden op onze website, bel ons dan op 0512-360818. U kunt ook een mail sturen naar info@auto-oostra.nl. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht. U vindt onze showroom aan Zoom 17 Surhuisterveen. De beste auto occasions vindt u bij Auto Oostra!

app App met ons: 06-30470770

Back to top