Gebruikte auto’s kopen voor de beste prijs

Gebruikte auto’s kopen

Een ruim aanbod aan gebruikte auto’s vindt u bij Auto Oostra. Wij zijn experts op dit gebied en willen u dan ook graag een handje helpen bij uw zoektocht naar een auto die bij u past. Onze jarenlange ervaring wordt door een groot publiek in de regio herkend. Zo zijn wij uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare autodealer. Wij zijn altijd blij te zien dat onze klanten tevreden van ons bedrijventerrein wegrijden en ook na jaren tevreden terugkeren voor een nieuwe auto.

Aandachtspunten bij gebruikte auto’s

U vraagt zich misschien af waarom u een occasion zou moeten kopen en of dat wel verstandig is. Het is altijd belangrijk om te achterhalen wat de geschiedenis van occasions is en wanneer de laatste APK keuring was. De kwaliteit van de auto hangt af van de persoon of het bedrijf waar u deze koopt. De ene persoon zorgt namelijk beter voor zijn auto dan de ander. Ook zijn er bedrijven die ervoor zorgen dat zij alleen gebruikte auto’s van hoge kwaliteit verkopen en bedrijven die daar minder aandacht aan besteden.

Gebruikte auto's

Voordelen occasions

Als u twijfelt tussen het kopen van een nieuwe of een tweedehands auto dan helpen wij u graag verder. De belangrijkste voordelen die een gebruikte auto brengt zijn:

  • Lagere prijs
  • Lagere afschrijvingskosten
  • Korte levertijd

Bekijk onze gebruikte voertuigen

De beste indruk van ons geweldige wagenpark krijgt u door een keer langs te komen. Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om langs te komen. Daarom kunt u al onze auto’s ook online bekijken. In ons assortiment vindt u allerlei merken en een groot aantal typen auto’s. Voel u vrij om een keer langs te komen. Ons deskundige team zal u ontvangen en u verder op weg helpen. Wilt u professioneel advies dan bent bij ons aan het juiste adres. Met ons ruim aanbod aan auto’s hebben wij al velen voor u blij gemaakt. Bent u onze volgende tevreden klant?

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een van onze auto’s neem dan gerust contact met ons op via 0512-360818 of stuur een mail naar info@auto-oostra.nl voor meer informatie. U kunt ons ook direct Whatsappen. U kunt langskomen op werkdagen van 09.30 – 18.00 en op zaterdag van 09.30 – 17.00. Wij hopen u snel te zien bij Auto Oostra!

app App met ons: 06-30470770

Back to top