Nieuws

Een overzicht van ons laatste nieuws

Wij hebben intern diverse maatregelen genomen om het verspreiden van het virus tegen te gaan.
Ons bedrijf is normaal geopend, maar letten nog meer dan gewoonlijk op hygiëne.

We geven u geen hand ter begroeting zoals u normaal van u gewend was en we bewaren anderhalve meter afstand. Afspraken en informatie over onze auto’s kunnen indien gewenst telefonisch, of via de digitale snelweg plaatsvinden.
Het telefoonnummer van uw verkoper Dirk Jan Oostra is 06-30470770, het mail adres info@auto-oostra.nl.
We vragen u om bij het betreden van ons pand uw handen te wassen en te desinfecteren.

Persoonlijk contact met u vinden wij belangrijk, maar in deze omstandigheden proberen wij persoonlijk direct contact zo veel mogelijk te vermijden.
Informatie over reparaties en overleg met onze monteur vindt telefonisch of via mail plaats, het telefoonnummer van Bauke Postmus is 06-16398039, service@auto-oostra.nl

Wellicht duurt het iets langer dan u gewend bent, maar iedereen is wel [...]

Profronde weer een feestje! Ook voor ons!Dinsdag 5 augustus was het weer zover de profronde van Surhuisteveen! In de reclamekaravaan waren we ’s ochtends present. Speciaal was het toch wel dit jaar, omdat Tourke en Jurre plaatsnamen voorin de karavaan in een mooie Audi TT cabrio. ’s Middags reden we met een auto mee in de wedstrijden en ’s avonds om 18 uur gingen we met Tuorke en Jurre het parcours weer op voor wat rondes, met veel publiek zwaaiend langs de kant! Daarna waren we nog te gast in de speciale VIP tent op het Torenplein! Onze complimenten voor het wielercommité en de vele vrijwilligers! Zo’n evenement zet Surhuisterveen toch maar mooi even op de kaart.

Neem ook eens een kijkje op de website van dit mooie evenement:

Wielrennen in Surhuisterveen

 Tuorke en Jurre op weg naar de Zoom....Op 5 Augustus is het weer zover de jaarlijkse Profronde van Surhuisterveen! Natuurlijk zijn wij dit jaar ook weer present in en rond dit mooie wielerevenement, waarin dit jaar zelfs gele trui winnaar Vincenzo Nibali zijn opwachting maakt! Dit heeft er voor gezorgd dat het mooie huis van Tuorke en Jurre, de Feanster toer geel kleurt! Dit dol enthousiaste promotie duo van het dorp Surhuisterveen is inmiddels op weg naar de Zoom 17!! Ze zijn namelijk morgen onze ere gasten in de reclamekaravaan door de regio vanaf 10.30 uur en ’s avonds om 18.00 uur zullen ze ook over het parcours in een mooie cabrio van Auto Oostra hun rondjes maken over het parcours!! We vinden dit een grote eer!

In verband met de profronde zijn wij 5 augustus [...]

3o-juli-is-het-weer-zover-de-profronde-van-surhuisterveenAanstaande dinsdag is het alweer tijd voor de Profronde van Surhuisterveen! Naast gele trui drager Christopher Froome, Bauke Mollema en Laurens ten Dam, zullen ook wij aan de warming up deelnemen! Om 17 uur zijn wij te vinden in de reclame karavaan op ‘ t parcours rondom de geel gekleurde toren. ’s Ochtends rijden we een ronde door de mooie gemeente Achtkarspelen, met start en finish natuurlijk in het wielerdorp Surhuisterveen. Voor meer informatie kijk eens op: Wielrennen in Surhuisterveen

We kijken terug op een mooi jaar! Een jaar dat we weer veel klanten blij hebben kunnen maken met een mooie vierwieler! Fijn is ook dat we merken dat er steeds meer klanten de weg weer terug weten te vinden naar ons bedrijf. Het is hard werken om alle auto’s in en rond de showroom er keer op keer weer mooi bij te laten staan. Dit kunnen wij niet alleen! Dankzij onze medewerkers Johann, Houkje, Sietze en Rick, onze leveranciers die precies weten wat we willen verkopen, het poetsbedrijf en natuurlijk onze fijne contacten met diverse technische en kundige onderhoudsspecialisten kunnen wij u bieden wat we willen!

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen dat we met elkaar u als klant in 2014 (weer) van dienst te zijn.

Dirk Jan en Gea Oostra

kapengaOp de site van Wielrennen in Surhuisterveen liepen we tegen het volgende artikel aan :

Wielervereniging Woonexpo Kapenga heeft voor de periode 2013 tot en met 2015 de sponsoring rond. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie keihard gewerkt om dit te realiseren. Naast hoofdsponsor
Kapenga Wonen uit Buitenpost en Rabobank Drachten kon de wielervereniging uit Drachten & omstreken de volgende nieuwe kleding- en autosponsoren verwelkomen: On Tour Tweewielers uit Gorredijk, Auto Oostra uit Surhuisterveen, NOF Leidingwerk uit Drachten, SBW Makelaardij uit Harkema en Martini Reclamemakers uit Leek.

Met de komst van de nieuwe sponsoren betekent ook dat binnenkort de nieuwe kledinglijn (Craft) gepresenteerd gaat worden. Ook heeft de wielervereniging de beschikking gekregen over een andere ploegleiderswagen. Dankzij Auto Oostra heeft
ploegleider Wiebren Veenstra nu de beschikking over een mooie, zuinige en relatief nieuwe Citroën C5.

 

    app App met ons: 06-30470770

    Back to top
    This is default text for notification bar
    This is default text for notification bar