Occasions kopen bij een betrouwbare dealer

Occasions dealer met ervaring

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare Occasion? Dan zijn wij de ideale partner voor u. Auto Oostra is al elf jaar een gevestigde naam in de occasion branche. De oprichter Dirk Jan Oostra besloot op 1 april 2005 voor zichzelf te beginnen na 13 jaar in het vak gewerkt te hebben bij diverse autodealers. Na een vliegende start was het toenmalige bedrijfspand te klein geworden. Na de bouw van ons nieuwe complex kunnen wij met trots zeggen dat wij ruim 100 occasions in ons assortiment hebben.

Occasions voor een goede prijs

Wij van Auto Oostra vinden het belangrijk dat wij de klant tevreden stellen. En wat is er nou mooier dan een eerlijke prijs voor een auto te betalen? Bij ons vindt u meer dan honderd occasions, en elke is uniek op zijn eigen manier. Er is bij Auto Oostra dus voor ieder wat wils. De meeste auto’s die wij te koop hebben staan zijn in de prijsklasse van € 5000,- tot € 17.500,-. Voor deze prijzen kunt u bij ons terecht voor merken als Mercedes, BMW en nog vele andere. Voor een mooie prijs krijgt u bij ons een auto die in uitstekende conditie is. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van onze auto’s:

  • Prijsklasse € 5000,- tot € 17.500,-
  • Topmerken
  • Uitstekende conditie gebruikte auto’s

occasions

Goed met occasions

Onze medewerkers werken al jaren in de wereld van tweedehands auto’s. Wij kunnen al uw wensen en behoeften in kaart brengen en daarmee aan de slag gaan om een geschikte auto voor u te vinden. Onze missie is om u als klant tevreden naar huis te laten rijden met een nieuwe auto. Wij verkopen alleen occasions waar wij zeker van zijn dat zij in orde zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om een aankoop bij Auto Oostra.

Kom gezellig langs

Bent u onze volgende gelukkige klant? Als u interesse heeft in occasions bel dan naar 0512-360818 of stuur ons een mail via info@auto-oostra.nl. Al onze auto’s kunt u vinden op het adres: Zoom 17 Surhuisterveen. Wij werken van maandag tot en met zaterdag, dus kom gerust een keer langs wanneer u daar de tijd voor vindt. Bekijk alle occasions die wij aanbieden alvast op onze website.

app App met ons: 06-30470770

Back to top