2dehands auto kopen Assen

Occasions in de buurt van Assen

De beste tweedehands auto’s in de buurt van Assen vindt u bij Auto Oostra! Wij bieden u een groot aanbod aan gebruikte auto’s voor een aannemelijke prijs. U heeft toch ook geen zin om te veel te betalen voor een 2dehands auto? Bezoek ons dan snel in onze showroom!

Gebruikte auto’s bij Assen

Wij verkopen alleen auto occasions die in uitstekende conditie zijn. Een goede auto zorgt er namelijk voor dat onze klanten tevreden zijn. Een grote groep van onze klanten komt uit Assen dus u zult niet de eerste zijn uit deze stad die dit zal ervaren. Als u bij ons een auto koopt kunnen wij u het volgende garanderen:

  • Optimale service
  • Ervaren medewerkers
  • Ruime showroom
  • Groot aanbod aan 2e hands auto’s
  • Eerlijke prijzen

Tweedehands auto kopen Assen

Tweedehands auto kopen Assen

Auto Oostra bekend in Assen

Veel mensen uit Assen en omstreken zijn bekend met onze werkwijze en keren ook terug na een aantal jaar voor een nieuwe auto. Dit is mede te danken aan onze eigenaar Dirk Jan Oostra, die al bijna 25 jaar in het vaak zit. Zes dagen per week staan wij vol passie voor onze klanten klaar. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze geweldige showroom in de omgeving van Assen. Bij ons kunt u meer dan 100 tweedehands auto’s vinden, dus er zit er ongetwijfeld wel een bij die geschikt is voor u.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u graag een proefrit aanvragen in de buurt van Assen? Stuur ons dan een mail naar info@auto-oostra.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0512-360818. Wij zorgen ervoor dat u van ons zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt. Mocht u toch liever contact met ons willen opnemen via Whatsapp, dan kunt u ons ook altijd een bericht sturen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om samen met u een 2dehands auto te vinden die bij u past. Wilt u een keer langskomen bij ons dan bent u natuurlijk altijd welkom. Onze showroom bevindt zich op volgend adres: Zoom 17 Surhuisterveen. Klik hier voor onze actuele openingstijden. Wilt u een tweedehands auto kopen in de buurt van Assen, wij staan voor u klaar!

app App met ons: 06-30470770

Back to top
This is default text for notification bar
This is default text for notification bar