Tweedehands auto kopen

Tweedehands auto kopen

U bent op zoek naar een auto, maar weet niet waar u moet beginnen op het internet? U hoeft niet verder te zoeken want u bent op de beste plek. Een tweedehands auto kopen is zo makkelijk nog niet, maar wij van Auto Oostra bieden u de expertise om hiervan een makkelijke klus te maken. Een auto kopen doet u niet elke dag. Daarom vinden wij het belangrijk om u de tijd en informatie te bieden die u nodig heeft.

Waarom een tweedehands auto

U vraagt zich misschien af of het wel zo slim is om een tweedehands auto te kopen. De auto-industrie heeft zich zo ontwikkeld in de afgelopen jaren dat de kwaliteit van auto’s er steeds op vooruit gaat. Met het oogpunt op milieu voeren topmerken de strijd om zo beter mogelijke auto’s te ontwikkelen die een lange tijd mee kunnen gaan. Het kopen van een nieuwe auto is financieel gezien geen slimme investering. Zodra u de showroom uitgaat is uw auto al flink in waarde gedaald. Vooral in de eerste 2,5 jaar is de waardevermindering enorm. Bij het kopen van een tweedehands auto heeft u dit probleem niet. De waarde is namelijk veel stabieler en tevens is de maandelijkse belasting ook lager.

Tweedehands auto kopen

Onze merken

Als u op zoek bent naar een auto kijkt u natuurlijk ook naar het merk. Wij verkopen gevestigde merken zoals Audi, Volkswagen, Mercedes en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils. Had u een auto in gedachten om te kopen maar heeft u deze niet kunnen vinden op onze website? Neem gerust contact met ons op, dan zullen wij er alles aan doen om u van dienst te zijn.

Tweedehands auto kopen doet u bij Auto Oostra

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een autodealer met de volgende kenmerken:

  • Betrouwbaar
  • Eerlijk
  • Lage prijzen
  • Vakkundige werknemers

Contact

Bent u onze volgende gelukkige klant? Als u interesse heeft in een occasion bel dan naar 0512-360818 of stuur een mail naar info@auto-oostra.nl. Al onze auto’s kunt u vinden op het adres: Zoom 17 Surhuisterveen. Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 09.30 – 18.00 en op zaterdag van 09.30 – 17.00. Tweedehands auto kopen, bekijk ons aanbod op onze website.

app App met ons: 06-30470770

Back to top
This is default text for notification bar
This is default text for notification bar