2dehands auto kopen Drachten

Auto kopen Drachten

Bent u op zoek naar een tweedehands auto in de buurt van Drachten? Veel mensen uit de omgeving zijn u al voor geweest. Bij Auto Oostra vindt u een grote variatie aan 2ehands auto’s. Mocht u besluiten om een auto bij ons te kopen dan zult u niet de eerste persoon zijn met onze occasion in Drachten. Een tweedehands auto kopen doet u niet elke dag. Daarom vinden wij het belangrijk om u te ondersteunen en te helpen waar mogelijk is.

Gebruikte auto’s

Steeds meer mensen kopen een gebruikte auto in plaats van een nieuwe. Het is niet meer alleen vanwege de lagere kosten dat hiervoor wordt gekozen. Autofabrikanten bouwen hun modellen namelijk steeds beter en duurzamer. Een 2e hands auto kan in goede maar ook in slechte staat verkeren. Dit hangt ook af van de vorige eigenaar. Wij zorgen ervoor dat de voertuigen die wij verkopen eerst goed gecheckt worden voordat wij ze verkopen aan onder andere onze klanten uit Drachten. Zo garanderen wij dat u kwaliteit koopt. Een grote groep klanten uit de omgeving van Drachten hebben al de mogelijkheid gehad om deze kwaliteit te beproeven.

Drachten

Handgeschakeld of automaat?

U wilt een auto kopen maar weet niet wat nou beter is, handgeschakeld of automaat. Iedereen heeft handgeschakeld moeten leren rijden. Het is daarom even wennen om over te stappen naar een automaat, maar dat krijgt u toch wel snel onder de knie. Wij benoemen voor u de voordelen van een handgeschakelde auto:

  • Goedkoper in aanschaf
  • Zuiniger dan een automaat
  • Goedkoper in onderhoud
  • Meer controle over de auto

Onze occasions in Drachten

Mocht u meer willen weten over de voordelen van een automaat of handgeschakelde auto, kom dan eens gerust langs. U heeft dan ook de mogelijkheid om in de omgeving van Drachten beide types zelf uit te proberen en uw eigen conclusie te geven.

Kom gerust langs

Heeft u interesse in auto occasions? Kom gerust eens langs in onze showroom in de buurt van Drachten. Zes dagen per week zijn wij voor u open. U kunt altijd bellen naar 0512-360818 en mailen naar info@auto-oostra.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vragen zo spoedig mogelijk worden beantwoord. U kunt ons bezoeken op het volgende adres: Zoom 17 Surhuisterveen. Een groot aanbod aan 2dehands auto’s in de buurt van Drachten vindt u bij Autobedrijf Oostra.

app App met ons: 06-30470770

Back to top