2dehands auto kopen Drenthe

Auto kopen Drenthe

Wilt u een tweedehands auto kopen in de omgeving van Drenthe, dan biedt Auto Oostra voor u de oplossing. Met jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij tot een van de beste autodealers horen in de omgeving van Drenthe. Wij zouden u graag willen uitnodigen om dit zelf ook te ondervinden.

Wie zijn wij?

Auto Oostra is opgericht door Dirk Jan Oostra op 1 april 2005. De heer Oostra koos ervoor om voor zichzelf te beginnen na 13 jaar in het vak gewerkt te hebben bij diverse dealerbedrijven. De passie en toewijding van de heer Oostra zorgde er al snel voor dat het toenmalige pand te klein werd. Dit heeft geleid tot de bouw van een nieuw complex voor het bedrijf waar nu ruim 100 occasions te koop staan. Door de uitbreiding zijn wij een van de grootste autodealers in de omgeving van Drenthe geworden.

2dehands auto Drenthe

Waarom tweedehands auto’s?

U bent op zoek naar een auto. Nieuwe personenauto’s zijn duurder dan occasions. Dat komt vooral door de hoge afschrijvingskosten in de eerste 2,5 jaar. Waar kijkt u naar tijdens het zoeken van een auto? Dit zijn de voornaamste redenen waarom het een betere optie is om een 2e hands auto te kopen:

  • Lagere aanschafprijs
  • U kunt een ‘hogere’ klasse auto kopen
  • Lagere afschrijvingskosten
  • Korte levertijd

Optimale service

Wilt u een nieuwe auto kopen in de buurt van Drenthe, dan helpen wij u daar graag mee. Voor elke klant maken wij alle tijd vrij die er nodig is om optimale service te bieden. Het doel van Auto Oostra is om samen met u op zoek te gaan naar een passende 2dehands auto zodat wij u tevreden stellen en een vertrouwd gevoel geven. U zult dan niet de eerste persoon uit Drenthe zijn die bij ons terugkeert. Wij zorgen ervoor dat de gebruikte auto’s die wij verkopen altijd in goede staat zijn. U hoeft zich daarom ook geen zorgen te maken om de kwaliteit van de auto’s en kunt met een gerust hart een gebruikte auto kopen.

Bel ons!

U wilt een 2e hands auto kopen in de omgeving van Drenthe? Bel ons op het volgende nummer: 0512-360818 of mail ons via info@auto-oostra.nl. Wij zijn gevestigd te: Zoom 17 Surhuisterveen (in de omgeving van Drenthe). Auto occasions in de omgeving van Drenthe vindt u bij ons!

app App met ons: 06-30470770

Back to top