2dehands auto kopen Friesland

Auto kopen Friesland

U zoekt een 2e hands auto in de omgeving van Friesland voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij Auto Oostra in goede handen. Auto Oostra bestaat al sinds 2005 en is uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van gebruikte auto’s in de omgeving van Friesland. U kunt bij ons een hele dag aan kijkplezier beleven om uiteindelijk uw droomauto uit te kiezen met hulp van onze medewerkers.

Een betrouwbare gebruikte auto kopen

Auto Oostra staat bekend als een betrouwbaar occasion bedrijf in Friesland. Wij zorgen ervoor dat wij hoge kwaliteit en goede service leveren. Dit zijn belangrijke punten waarop ons bedrijf zich probeert te onderscheiden. Wij vinden het belangrijk om een betrouwbaar bedrijf te zijn, omdat wij een goede indruk willen achterlaten bij onze klanten. Zo is de klant ook tevreden met de aankoop in ons bedrijf.

Occasions Friesland

Grote keuze aan 2de hands auto’s dicht bij Friesland

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan gebruikte auto’s in de buurt van Friesland. Wij hebben altijd ruim 100 occasions in de aanbieding waardoor er voor ieder wat wils is. Wij verkopen vooral tweedehands auto’s tussen de € 5000,- tot € 17.500,-. In onze showroom kunt u onder andere de volgende merken auto’s vinden:

  • Audi
  • BMW
  • Mercedes
  • Volkswagen
  • Opel

Voordelen van ons autobedrijf

Een tweedehands auto kopen doet u niet elke dag. Daarom zorgen wij ervoor dat u de beste service van ons krijgt. Onze showroom is gebouwd om u de rust en privacy te gunnen tijdens het bekijken van onze 2e hands auto’s. Daarnaast kunt u altijd terecht bij onze ervaren medewerkers. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en er samen met u voor zorgen dat u de auto occasion vindt die bij u past. Wij willen ervoor zorgen dat u in alle opzichten tevreden bent. Voor, tijdens en na uw aankoop. Want als een klant tevreden is, dan zijn wij ook tevreden. Onze werkwijze is bekend in de omgeving van Friesland. Ook u kunt dit beleven door een keer langs te komen.

Neem contact op met uw autodealer

Wilt u een auto kopen in de buurt van Friesland? Bel dan naar 0512-360818 of neem contact met ons op via info@auto-oostra.nl. Wij zijn gevestigd te: Zoom 17 Surhuisterveen. Wij kennen ruime openingstijden. U kunt ons ook direct WhatsAppen vanuit Friesland!

app App met ons: 06-30470770

Back to top