2dehands auto kopen Groningen

Auto kopen in Groningen

Al meer dan een decennium lang is Auto Oostra een bekende naam in Groningen als het gaat om tweedehands auto’s. Wilt u een betrouwbare tweedehands auto kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een groot aantal mensen uit de omgeving van Groningen is u al voor geweest. Door de jaren heen zien wij ook talloze klanten tevreden terugkeren voor een nieuwe auto.

Breed assortiment tweedehands auto’s

Met ons ruime aanbod aan occasions vindt u ongetwijfeld de auto die bij u past. Wij hebben altijd minimaal 100 2e hands auto’s op voorraad in onze showroom, in de buurt van Groningen. Bekende merken zoals Audi, BMW en Mercedes maken deel uit van ons indrukwekkende wagenpark. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van auto´s in de prijsklasse van ongeveer € 5000,- tot € 17.500,-.

Tweedehands auto’s Groningen

Tweedehands auto’s Groningen

Wij zijn er voor u

Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een tweedehands auto, dan helpen wij u graag op weg. Een auto kopen kan soms lastig zijn. U heeft waarschijnlijk al uw wensen en behoeften in kaart gebracht maar weet niet hoe u verder moet. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Samen zullen wij voor u de meest geschikte auto vinden.

Voordelen van ons bedrijf

Alle gebruikte auto’s die u bij ons vindt zijn in goede staat. De klant is voor ons koning. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd de beste service leveren. In Groningen staan wij ook al jaren bekend als een betrouwbaar bedrijf. Als u op zoek bent naar een autodealer waar u goed contact mee zal hebben en waarmee u een lange termijn relatie zou willen opbouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit zorgt er ook voor dat er een vertrouwensband wordt gecreëerd. Er zijn al veel klanten uit Groningen waar wij een goede band mee hebben. De volgende kernwaarden zijn voor ons dan ook van cruciaal belang:

  • Ervaren medewerkers
  • Hoge kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Breed assortiment

Kom langs!

Bent u onze volgende gelukkige klant uit Groningen? Als u interesse heeft in een 2e hands auto bel dan naar 0512-360818 of neem contact op via info@auto-oostra.nl. Onze showroom bevindt zich op het volgende adres: Zoom 17 Surhuisterveen. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag. Bekijk ons aanbod op de website. Tweedehands auto occasions kopen in de buurt van Groningen.

app App met ons: 06-30470770

Back to top