2dehands auto kopen Heerenveen

2e hands auto’s dichtbij Heerenveen

U bent op zoek naar een autodealer met kwaliteit, goede service en een eerlijke prijs in de buurt van Heerenveen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Auto Oostra is al 11 jaar actief in de occasion branche. Wij proberen iedere dag de beste autodealer in de omgeving van Heerenveen te zijn door onze klant de koning te laten voelen. Wij zijn een autobedrijf waar klanten graag weer terug komen voor een volgende auto en daar zijn wij trots op.

Ruim aanbod aan auto’s in de regio Heerenveen

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende modellen auto’s. Gevestigde namen zoals Mercedes, Volkswagen en Audi zijn maar een paar van de merken auto’s die wij in onze showroom te koop hebben staan. Bent u op zoek naar een specifieke auto die u niet op onze website heeft gevonden? Dan zullen wij er alles aan doen om verder op weg te helpen.

2dehands auto kopen Heerenveen

Autobanden van gebruikte auto’s

Wanneer mensen een tweedehands auto kopen vergeten ze soms om naar de banden te kijken. Dit is een serieuze zaak omdat het namelijk gevaarlijk is om met banden te rijden die al bijna versleten zijn. Het is ons doel al onze klanten uit Heerenveen optimaal tevreden te stellen en daarbij hoort ook het delen van de nodige kennis over het voertuig. Wij hebben deskundige medewerkers die hun ervaring graag met u willen delen. Wij kunnen u tips geven over de manier waarop u uw voertuig het beste zou kunnen onderhouden. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen. Hier vindt u alvast de belangrijkste punten voor de onderhoud van uw banden:

  • Gebruik regelmatig bandenspray of bandengel
  • Zorg altijd voor een juiste bandenspanning
  • Uiterlijk vervangen bij profieldiepte van 1,6mm

Bekijk onze auto’s online in Heerenveen

Bent u op zoek naar occasions? Op onze website vindt u meer dan 100 gebruikte auto’s. Vind de auto van uw dromen en bel ons voor een afspraak via 0512-360818. U kunt ook een mail sturen naar info@auto-oostra.nl. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar, kom dus gerust een keer langs om een proefrit te maken in een van onze beschikbare modellen. U vindt onze showroom aan Zoom 17 Surhuisterveen. De beste 2dehands auto in de buurt van Heerenveen vindt u bij Auto Oostra!

app App met ons: 06-30470770

Back to top