2dehands auto kopen Leeuwarden

Occasions in Leeuwarden

Auto Oostra, de betrouwbare autodealer in de buurt van Leeuwarden. Na 13 jaar ervaring te hebben opgedaan in het in- en verkopen van 2dehands auto’s bij diverse dealerbedrijven in de regio, nam Dirk Jan Oostra het besluit om een eigen onderneming te starten. Nu vele jaren later is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere autodealers voor occasions in de omgeving van Leeuwarden.

Gebruikte auto’s

Voor het kopen van een tweedehands auto in de buurt van Leeuwarden kunt u terecht bij Auto Oostra. Wij bieden occasions van gevestigde merken voor een lage prijs. Audi, Volkswagen en BMW zijn maar een paar van de merken die wij verkopen. Voor het gehele aanbod kunt u terecht op onze website. U wilt graag een 2dehands auto voor een lage prijs die kwalitatief toch goed is. Vaak is dat jammer genoeg niet mogelijk maar vandaag is uw geluksdag. Bij Auto Oostra vindt u namelijk de beste modellen van goede kwaliteit tegen lage prijzen. Het beste is dat u dit zelf komt ondervinden in onze showroom in de buurt van Leeuwarden.

Tweedehands auto kopen Leeuwarden

Leeuwarden Tweedehands auto kopen

Voordelen auto in Leeuwarden

Zit u te twijfelen of u wel een auto wilt kopen? De aankoop van een auto is geen kleine stap. Wij helpen u graag op weg zodat u de juiste keuze voor maakt voor uzelf. Wat zijn eigenlijk de voordelen van het hebben van een auto in Leeuwarden? Wij hebben voor u de belangrijkste punten op een rij gezet.

  • U kunt reizen waar u wil
  • Geen last van anderen
  • Gemakkelijk spullen vervoeren
  • U heeft zelf uw tijd in de hand

Kom langs in onze showroom dichtbij Leeuwarden

Wilt u een tweedehands auto kopen? Wij adviseren u om onze modellen online te bekijken. Zodra u een auto vindt waar u interesse in heeft, kunt u ons bellen of zelfs WhatsAppen op 0512-360818. U kunt ons ook mailen via info@auto-oostra.nl. Wij reageren zo snel mogelijk op uw berichten omdat voor ons de klant koning is. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen over onze occasions te beantwoorden.
Ons bezoekadres is: Zoom 17 Surhuisterveen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag open dus kom gezellig langs. Op zoek naar auto occasions in de buurt van Leeuwarden, kom dan gerust eens langs.

app App met ons: 06-30470770

Back to top