2dehands auto kopen Surhuisterveen

Auto kopen Surhuisterveen

Bent u op zoek naar een occasion in Surhuisterveen, kom dan eens langs bij Auto Oostra.
Al jarenlang zijn wij een gevestigde naam als het gaat om de verkoop van tweedehands auto’s. Wij hebben al veel tevreden klanten uit de buurt en u kunt de volgende zijn.

Auto Oostra Surhuisterveen

In Surhuisterveen kunt u al jaren terecht voor de beste auto occasions bij Auto Oostra. De eigenaar Dirk Jan Oostra heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van tweedehands auto’s en is gepassioneerd om u bij uw zoektocht te helpen. Ons bedrijf is al 11 jaar gevestigd in Surhuisterveen en daarom zijn er veel lokale mensen die het bedrijf kennen. Wij willen alle mensen in de buurt een plek bieden waar zij vertrouwd hun auto’s kunnen kopen. Hierbij is het belangrijk dat wij een lange termijn relatie met elkaar opbouwen zodat u altijd met gemak en plezier terecht kunt bij ons voor de aankoop van een 2e hands auto.

Occasion kopen Surhuisterveen

Kwaliteit auto’s staat voorop

Naast dat wij in Surhuisterveen bekend staan als een bedrijf met ervaring, staan wij ook bekend om onze kwaliteit. Bij het kopen van een 2dehands auto wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Wij nemen onze taak hierin zeer serieus dat wij elke auto checken op kwaliteit. Wanneer u een gebruikte auto koopt bij Auto Oostra, koopt u kwaliteit.

Ontdek ons aanbod aan Occasions

Wij hebben ruim 100 auto occasions op voorraad in Surhuisterveen. Op onze website kunt u ons gehele aanbod zien. Bekende merken zoals Audi, BMW en Volkswagen zijn een deel van ons wagenpark. Onze prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk. Zit u te twijfelen tussen een nieuwe auto en een occasion? Dan helpen wij u graag verder bij uw keuze. Wij hebben in ons assortiment de volgende soorten auto’s:

  • Gezinsauto’s
  • Sportauto’s
  • Classics
  • Businessauto’s

Of u nou voor een sportauto of een gezinsauto gaat, wij zijn er voor u om alle vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk altijd een testrit in de omgeving van Surhuisterveen komen maken bij ons. Want een auto beleeft u natuurlijk het beste op de weg!

Bezoek onze showroom

Woont u in Surhuisterveen en wilt u een keer een kijkje nemen in onze showroom? Kom dan gerust langs. U kunt ons ook tijdens werktijden bellen naar 0512-360818 of anders mailen via info@auto-oostra.nl. Een tweedehands auto kopen in Surhuisterveen doet u bij Auto Oostra !

app App met ons: 06-30470770

Back to top