Auto kopen bij een betrouwbare dealer

Auto kopen in Nederland

U wilt een auto kopen, dan bent u niet de enige. Het aantal verkochte occasions in het eerste halfjaar van 2016 is het hoogste aantal in de afgelopen tien jaar. De verkoop van nieuwe auto’s is in dezelfde periode het laagste in tien jaar tijd. Er is dus een grote stijgende vraag naar tweedehands auto’s. Er zijn veel autobedrijven in Nederland maar niet elke is zo betrouwbaar. Wij van Auto Oostra vinden het belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen en dat zij na een aankoop bij ons ook tevreden naar huis rijden. De stijging van de vraag naar occasions merken wij ook zeer aan het feit dat sommige auto’s al verkocht worden na een paar dagen in de showroom gestaan te hebben.

Auto kopen op uw gemak

Heeft u een hekel aan opdringerige autoverkopers, dan bent u bij ons in goede handen. Bij Auto Oostra zorgen wij ervoor dat u op uw gemak ons aanbod in de showroom kunt bekijken. Wij geven u daarbij al het advies dat u nodig heeft. U kunt ook van te voren een kijkje nemen op onze website. U kunt gemakkelijk, door middel van zoekspecificaties, de auto vinden die bij u past. Mocht u daarna geïnteresseerd zijn in een proefrit dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Auto kopen

Auto kopen bij een betrouwbare dealer

Groot assortiment tweedehands auto’s

Wilt u een occasion kopen maar weet u nog niet precies welk merk of model u zou willen? Maakt u zich dan geen zorgen. In onze showroom vindt u namelijk meer dan 100 auto’s van verschillende merken en uit verschillende prijsklassen.

  • Ruim 100 auto’s op voorraad
  • Verschillende prijsklassen
  • Verschillende merken

Gespecialiseerd in 2ehands auto’s

Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands auto’s. Daarom kunnen wij u alle expertise bieden die u nodig heeft bij uw zoektocht naar de auto die bij u past. Ervaren medewerkers kunnen u alle ins en outs van de verschillende modellen vertellen. De keuze is uiteindelijk aan u.

Bel nu!

Bel ons nu via 0512-360818 om een afspraak te maken. Want voor u het weet is de auto waar u een oogje op had al verkocht en dat zou jammer zijn. Wij hopen u op weg te kunnen helpen in onze showroom waar u van maandag tot en met zaterdag welkom bent. U kunt ook alvast de site bekijken met al onze modellen. Heeft u een vraag, dan kunt u deze ook mailen naar info@auto-oostra.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Een auto kopen doet u bij Auto Oostra.

app App met ons: 06-30470770

Back to top
This is default text for notification bar
This is default text for notification bar